Material POLYMAT

Polymat je enokomponentna pena, ki:

– ne vpija vode in se zato na njej ne morejo razvijati glive, plesni ali drugi mikrobi. Ker vode ne vpija je primerna za zunanjo uporabo, saj se lahko otroci nanjo usedejo že takoj po dežju, v snegu mrazu.

– je visoko izolativna in zato primerna za oblaganje igralnih kotičkov v notranjih prostorih po tleh in po stenah, oblaganje zunanjih betonskih zidov, kjer otroci ne le da jih ščiti pred udarci lahko na njem tudi udobno sedijo.

– je odporna na udarce in ima visoko stopnjo kompaktnosti, tako je otroci ne morejo odtrgati ali odgrizniti. Če pa pena že pride v otrokova usta ste lahko brez skrbi, saj ne vsebuj ftalatov, formamidov ali težkoh kovin. Netoksičnost pene polymat dokazujejo certifikati različnih preiskav.

-je različnih debelin in oblik.

Gladka oblika je namenjena oblaganju tal, izrezovanju kotnikov, oblaganju stebrov in zidov. Polymat je lahko v treh debelinah 10, 15 in 20 mm, odvisno od moči udarcev, kjer se zaščite namestijo.

Rebrasta zaščita ali Maxionda je namenjena oblaganju sten v gimnastičnih telovadnicah, oblaganju stebrov in bolj rizičnih elemntov v igralnicah ali na igrišču. Maxionda je rebrasta zaščita, kjer je eno rebro široko 30 mm in visoko 28 mm. Lahko se jih uporablja posamezno (kot ti. Hot-dog) ali skupaj kot panel. Maxionda omogoča kar najboljšo možno razporeditev sil ob udarcu. Porazdelitev sil je enakomerna in zaradi prostora ob straneh se sile lahko porazdelijo na tri strani, kar pri zaščitah ravnih profilov to ni mogoče.

V želji, da bi zadostili čim več različnim okusom, imamo široko paleto barv, med katerimi lahko izbirate:

Za bolj zahtevne, pa nudimo tudi različne vtise oblik, številk ali živali v željenih barvah v posamezne podloge.

Stopite v stik z nami


Za več informacij ali pa za neobvezujočo ponudbo smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali pa nas pokličite.

Vprašajte nas >